Kurssit ja tilaisuudet

Jokaisella on kyky selvitä mistä vain. Henkesi on äärimmäisen sitkeä ja
voimakas, pidä siis uskoasi yllä unelmiesi ja tavoitteidesi suhteen.
Maailmankaikkeus tahtoo sydämesi toiveen toteutuvan.

Tapahtumakalenteri

Juuri nyt on mahdollista tuntea puhdasta olemassaolon iloa, kuunnella oman sydämensä ääntä, löytää itsestään jotain uutta sekä hoitaa itseään ja läheisiään monin eri tavoin (mm.Blogi-sivun kirjoituksista löydät eväitä itsesi/muiden hoitamiseen). Onnellisuus on ennen kaikkea valinta. Valitaan se nyt. Tervetuloa  tapahtumiin pysähtymään oman henkesi äärelle!

Herkkyysharjoituksia TO 25.1. klo 18-20

Jokainen meistä on saanut synnyinlahjana psyykkisiä/ mediaalisia kykyjä. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa ohjaan harjoituksia, jotka tukevat intuition ja mediaalisuuden taidon käyttöönottoa.  Tilaisuus on maksuton.

Helsingin spiritualistisen seuran tiloissa
Karjalankatu 2 A 2, 2.kerros
Alppitalo

TO 08.02. klo 18.00 – 19.30 Meditaatio apuna henkisessä kasvussa, mielen hallinnassa ja paranemisessa.

Ohjattuja meditaatioharjoitteita, teemana tunnekehon puhdistaminen ja energiakentän vahvistaminen. Tilaisuus on maksuton.

Helsingin spiritualistisen seuran tiloissa
Karjalankatu 2 A 2, 2.kerros
Alppitalo

Herkkyysharjoituksia TI 20.2. klo 18-20

Jokainen meistä on saanut synnyinlahjana psyykkisiä/ mediaalisia kykyjä. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa ohjaan harjoituksia, jotka tukevat oman intuition ja mediaalisuuden taidon käyttöönottoa.  Tilaisuus on maksuton.

Helsingin spiritualistisen seuran tiloissa
Karjalankatu 2 A 2, 2.kerros
Alppitalo

Henkioppaat johdattamassa henkisen kehityksen tiellä KE 6.3. klo 18-20

Tervetuloa lisäämään tietoisuutta henkioppaiden ohjauksesta elämässä universaalien lakien sekä sielunsopimusten puitteissa ja vahvistamaan yhteyttä omaan taivaalliseen tukijoukkoon. Luento & ohjattu yhteysharjoite.  Oviraha 10€.

Helsingin spiritualistisen seuran tiloissa
Karjalankatu 2 A 2, 2.kerros
Alppitalo

TO 4.4. klo 18.00 – 19.30 Meditaatio apuna henkisessä kasvussa, mielen hallinnassa ja paranemisessa,

Ohjattuja meditaatioharjoitteita, teemana oman elämän luominen ja ykseysmeditaatio. Tilaisuus on maksuton.

Helsingin Spiritualistisen seuran tiloissa
Karjalankatu 2A, 2.kerros.
Alppitalo.

Herkkyysharjoituksia TO 11.4. klo 18-20

Jokainen meistä on saanut synnyinlahjana psyykkisiä/ mediaalisia kykyjä. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa ohjaan harjoituksia, jotka tukevat intuition ja mediaalisuuden taidon käyttöönottoa. Tilaisuus on maksuton.

Helsingin spiritualistisen seuran tiloissa
Karjalankatu 2 A 2, 2.kerros
Alppitalo

Meediotiolaisuus MA 22.4.klo 18.-19.30.

Rakkaudellisia viestejä henkimaailmasta. Henkimaailma ei puutu elämäämme, vaan olemme itse vastuussa valinnoistamme. Voimme kuitenkin saada lohtua ja ohjausta elämäämme suurella parantavalla rakkaudella.

Savonlinnan Henkinen Elämänkatsomus HEK ry:n kutsumana tilassa:
Savonlinnan lyseon lukio, Kirkkokatu 1, 57100 Savonlinna

Tilaisuuden hinta on 10 € jäseniltä, muilta 20 €. Maksu käteisellä.

Uuden ajan lapset ja henkinen kasvatus workshop MA 29.4. 17.30 – 20.30

Hämeenlinnan spiritualistisen seuran tiloissa
Palokunnankatu 10
Hämeenlinna

Tervetuloa työpajaan ”Uuden ajan lapset ja henkinen kasvatus”

Tutkimme lapsen henkistä herkkyyttä eri ikäkausina, aivojen rakennetta sekä limbisen järjestelmän kehityksen vaikutusta herkkyyteen. Keskustelemme sielunsopimusten tiedostamisesta ja siitä, kuinka voimme tukea lapsia heidän elämäntehtäviensä toteutumisessa. Lisäksi opimme, kuinka auttaa lasta puhdistamaan toksisia tunne-energioita ja huoltamaan omaa energiakenttäänsä.

Tilaisuus vanhemmille, kasvattajille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita henkisestä kasvatuksesta ja lasten hyvinvoinnista. Teemme yhdessä harjoituksia ja näemme omakohtaisesti, miten menetelmät toimivat.

Ilmoittautuminen suoraan Hämeenlinnan seuraan: https://nettiaika.fi/HMLhenkinenkehitys

Illan hinta seuran jäsenille 25 e, muille 35 e.  Maksu etukäteen tilille:  FI20 4260 1320 0193 05, viite 2532 

Healing-retriitti 9.-10.5.2024

Lämpimästi tervetuloa luontoon ja hiljaisuuteen oman sielusi äärelle hengen yhteyteen kuulemaan sisimpää ja ohjausta yhdessä pienryhmän  kanssa hiljentyen, meditoiden, henkiparannusta harjoittaen, meridiaanivenytellen, hengen johdatuksessa, luonnon voimapaikoissa latautuen, ytimeesi maadoittuen, värähteesi harmonisoiden, todelliseen itseesi palaten.

Ohjelma helatorstaina 9.5.

Meditaatiota
Henki-/transsiparannusta
Meridiaanivenyttelyä
Retki luonnon voimapaikkoihin
Viestejä Valon taajuuksilta
Illan pyhä seremonia

Ohjelma perjantaina 10.5.

Meditaatiota
Sydänkeskuksen avaamista
Valon kehollistamista
Yhteyden vahvistamista omiin henkioppaisiin/henkimaailman rakkaisiin
Luonnossa latautumista
Ykseyttä kaiken olevan kanssa

Retritin aloitus helatorstaina 9.5.klo 12. Lopetus perjantaina 10.5. klo 17.
Hinta 228€, sisältää ohjauksen, lounaan sekä yöpymisen retkimajoituksessa vanhalla tunnelmallisella teatteritalolla Matildajärven rannalla. Mahdollisuus varata myös omakustanteinen hotellitason majoitus Mathildedalin kylästä, kts. Monien tarinoiden kylä | Visit Mathildedal

Herkkyysharjoituksia TO 23.5. klo 18-20

Jokainen meistä on saanut synnyinlahjana psyykkisiä/ mediaalisia kykyjä. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa ohjaan harjoituksia, jotka tukevat intuition ja mediaalisuuden taidon käyttöönottoa. Tilaisuus on maksuton.

Helsingin spiritualistisen seuran tiloissa
Karjalankatu 2 A 2, 2.kerros
Alppitalo

Kurssit, koulutukset ja yleisömeediotilaisuudet

  • Pienryhmät
  • Luennot
  • Kurssit
  • Workshopit

Kurssit ja workshopit, min.8 henkilöä

Ihminen on terve, kun energia pääsee virtaamaan vapaasti kehossa. Aineenvaihdunta, solujen jakautuminen ja muut kehon toiminnot tapahtuvat tämän energian vaikutuksesta. Negatiivinen tapa nähdä ympäröivä maailma ja itsensä, erilaiset tunnetaakat, rajoittavat uskomukset ja henkiset ongelmat tukkivat normaalia energiankiertoa sekä vähentävät energian pääsyä kudoksiin. Tunne-elämän stressiä voi aiheutua mistä tahansa tilanteesta tai ajatuksesta, mikä saa ihmisen turhautumaan, suuttumaan tai ahdistumaan. Stressitila – joko olosuhteista johtuva tietoinen stressi tai soluihin tallentuneista negatiivisista muistoista johtuva tiedostamaton alitajuinen stressi -vahingoittaa immuunijärjestelmää ja elimiä, ja mm. solumuistoista riippuu, elämmekö tervettä elämää vai sairastummeko.

Kurssi tukee monin eri tavoin ja tekniikoin puhdistautumista niistä energioista, jotka eivät ole parhaaksesi tehden tilaa sielullesi kasvaa ja tavoittaa todellinen loistonsa, tarkoituksensa ja terveytensä. Uusi ei voi tulla, ennen kuin vanha on lähtenyt. Kurssilla opetellaan poistamaan kehossa olevia energeettisiä tukoksia, vapauttamaan kehoon varastoitunutta kuormittavaa tunne-energiaa sekä muuttamaan negatiivisia alitajuisia uskomuksia kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviksi. Kurssilla tehdään paljon käytännön harjoitteita ja opetellaan hoitamaan itseä/toista erilaisin energialääketieteellisin keinoin.

Kurssi toteutuu 8 hlöllä. Koko kurssin hinta on 175€ (+matkakulut, jos kurssi pidetään muualla kuin hoitohuoneella). Hintaan sisältyy kurssimateriaali (pdf).

Ohjelma

1.päivä
Alustusta energiakehosta, meridiaanilinjoista (l.energiakanavat) ja chakroista, tunnetukoksista sekä muista syistä, jotka voivat estää terveyttä ylläpitävän ja edistävän energian vapaata virtaamista. Opit käsittelemättömien tunteiden ja tunnetraumojen vaikutuksesta terveyteen, sairauksien alitajuisista syistä, energiasyöpöistä elämässä,
maadoittamisen tasapainottavasta vaikutuksesta sekä anteeksiannon merkityksestä irti päästämisessä.

Harjoitteet: Energiakenttien/auran lukeminen. Energian
kanavoiminen itselle/toiselle. Oman voiman tunnistaminen ja kasvattaminen meditaation avulla. Niiden keinojen oppiminen, mitkä nostavat omaa värähtelytasoa, mitkä laskevat. Puhdistautumista menneisyyden tunnekuormasta meridiaaniterapian sekä psykologisen akupunktion keinoin. Lopuksi regressiomatka jokaisen henkilökohtaisten haasteiden juurisyille.

2. päivä
Alustusta alitajuntaan tallentuneiden kokemusten ja rajoittavien
uskomusten vaikutuksesta hyvinvointiin, ajatuksen voimasta,
solumuistojen muuttamisesta, vetovoiman lain hyödyntämisestä, energiakenttien yhteisolemassaolosta, sielulle annetusta
luomiskyvystä (kaikki, mikä on olemassa vaikuttaa kaikkeen muuhun, mikä on olemassa. Omien ajatuskuvioiden muuttaminen muuttaa koko fyysisen todellisuutemme ympärillämme.)

Harjoitteet: Alitajuisten uskomusten muuttaminen sielun tarkoitusta tukeviksi Thetahealing -tekniikalla. Lopuksi parantava ”oman elämän luoja” meditaatio. Oman elämän kokonaiskuvan ja tarkoituksellisuuden näkeminen. Minkä takia olet kokenut juuri
ne asiat, joita olet kokenut, mitä niistä oppinut? Mitä tiedät tarvitsevasi ja haluavasi perustuen kokemuksiisi? Oman henkisen kehityksen, elämäntehtävän ja kutsumuksen tunnistaminen. Syvempi ymmärrys
ja luottaminen. Kurssin aikana nousseiden kysymysten käsittely ja kokemusten jakaminen.

Sisältö: Erityisherkkyys eri ikäkausina, vanhemmuuden lahja ja henkinen kasvatus, tunneälykkyyden tukeminen (kyky kuunnella omaa henkeä/korkeimpaa minää), tunnekehon hoitaminen sekä toksisista tunteista vapautuminen, negatiivisten alitajuisten uskomusten tiedostaminen sekä tukevien uskomusten omaksuminen, läsnäolon taito ja stressistä vapautuminen. Kurssi perustuu lääkäri/psykoterapeutti Dietrich Klinghardtin (psykokinesiologia) ja psykiatri Harald Blånbergin (kinesiologia) tutkimuksiin sekä oman kokemukseni kautta syntyneeseen ymmärrykseen ja tietoisuuteen uuden ajan energioista ja lapsista, jotka kantavat tuota energiaa itsessään.

Workshopin hinta on 65€ (+matkakulut, jos kurssi pidetään muualla kuin hoitohuoneella). Hintaan sisältyy kurssimateriaaali (pdf).

Sisältö:

Sielun parannuspäivänä ollaan elämän tarkoituksellisuuden äärellä. Elämä on jatkuvaa paranemista ja sielun ymmärryksen laajenemista.

Paranemispäivän pyrkimyksenä on tiedostaa ne negatiiviset tilanteet/muistot, jotka vaikuttavat elämään, löytää niiden tarkoitus ja kääntää ne voimavaroiksi. Sisimmästä vastausten löytäminen vaatii rohkeutta nähdä omat motiivinsa, halunsa ja syvimmät pelkonsa. Joskus elämä voi olla rankkaa, mutta vaikeimmat tilanteet ovat yleensä niitä, jotka oikeasti auttavat meitä, jos haluamme rehellisesti tutkia elämäämme. Tämä tie vie lopulta onneen sekä täällä että kuolemanjälkeisessä elämässä. Vaikeat kokemukset voivat auttaa oivaltamaan, mitä todella tarvitsee ja haluaa.

Päivän kulku:
Klo 13-15
Kehon kuuntelu ja regressiomeditaatio.
Elämänjana – tiedostetaan oman elämän merkittävimmät tapahtumat, traumat ja valinnat, sekä niiden tuoma oppi. Puhdistaudutaan vanhasta enegiasta.

Klo 15-17
Energeettisiä ja meditatiivisia harjoitteita, puhdistavaa, hoitavaa sekä tietoisuutta muuttavaa työskentelyä, joka auttaa linjautumaan omaan sielunsuunnitelmaan.
Päivän hinta on 75e/hlö.

”Vahvista valoasi” on läpi vuodenaikojen kulkeva ohjaus kohtaamisina  max.10 hlön ryhmässä.

Mitä nopeammin maailma pyörii, sitä tärkeämpää on hidastaa, jotta voi kuulla sisimpäänsä ja kokea pyhyyttä. Hiljaisuudessa on mahdollisuus kuulla myös heitä, jotka eivät enää ole maallisuuteen sidoksissa, mutta ensin on luotava hiljainen tila itseensä. Jokainen voi olla kanavana korkeimmalle ja parannukselle. Vastaanottamiseen vaaditaan kuitenkin tyhjä, puhdas ja avoin mieli. Rakkaus ei koskaan kuole, ja rakkaamme, jotka ovat maalliselta tasolta poistuneet, ovat mukanamme hengessä edelleen – sydämessämme, elämässämme, aistiemme kautta puhuen yhdistäessämme mielemme tietoisesti rakkauteen ja Pyhään henkeen.

Valon kokoontumisissa opetellaan hiljentämään mielen hälinä ja aistimaan näkymätöntä, voimistamaan omaa valoa sekä yhteyttä valon auttajiin – enkelikuntaan ja omaan suojelusenkeliin, edesmenneisiin rakkaisiin ja sielun perheeseen sekä henkioppaisiin ja korkeamman tietoisuuden tahoihin. Teemme paljon erilaisia energeettisiä ja meditatiivisia harjoitteita ja tulkintoja, puhdistavaa, hoitavaa sekä tietoisuutta muuttavaa työskentelyä, joka auttaa linjautumaan omaan sielunsuunnitelmaan. Jokainen vuodenaika tukee tarkoituksellisella tavalla energioiden kehittymistä ja vahvistumista valon yhteyteen. Siksi tapaamme täydenkuun tienoilla talvella, keväällä, kesällä ja syksyllä. Yhden kurssipäivän hinta on 111€.

Kokoontumisten sisältönä mm.:
-Yhteys omaan sieluun ja suojelusenkeliin. Entisen elämän regressio ja oman kuolemattomuuden kohtaaminen
-Yhteys edesmenneisiin rakkaisiin, sielunsopimukset ja yhteisten elämäntehtävien loppuunsaattaminen
-Arkkienkelit, seitsemän sädettä ja sielun tarkoitus, luonnon henget ja elämänvoima, henkiset lait
– Henkioppaat ja ikiaikaiset viisaat tukemassa omalla elämän polulla ja sielun tarkoituksen toteutumisessa

Luennot

Luennon sisältö:

Tietoisuutemme vaikuttaa materiaan ja maailmaan, sillä luomme kokonaisuutta sekä omaa elämäämme tunteidemme, ajatustemme ja uskomustemme kautta. Kaikki on energiaa, värähtelyä ja resonanssia. Kollektiivista värähtelytaajuutta voi nostaa kohti rakkaudellista olemista muuttamalla ensin itseämme, ohjelmointejamme ja ehdollistumiamme. Muutos mahdollistaa siirtymisen erillisyyden harhasta ykseyteen.

Luento käsittelee syvällisesti ihmisen elämän tarkoitusta. Aiheina mm.: reinkarnaatio. miksi synnymme tietyille vanhemmille ja ympäristöön, miksi sairastumme ja kohtaamme haasteita, hengen päämääränä itsetuntemuksen, moraalin & rakkaudellisuuden kehittäminen, parantava tietoisuus ja hengen yhteys tässä elämässä.

Sisältö: Aivojen kehittyminen ja herkkyys eri ikäkausina, energiakehon hoitaminen, tunneälykkyyden tukeminen (kyky kuunnella omaa henkeä/korkeimpaa minää), toksisista tunteista puhdistautuminen, negatiivisten uskomusten tiedostaminen sekä tukevien alitajuisten uskomusten omaksuminen, sielunsopimusten tiedostaminen ja elämäntehtävien toteutumisessa tukeminen, intuition ja oman voiman vahvistaminen, henkiset lainalaisuudet ohjaamassa kasvun tiellä. Teorian lisäksi monipuolisia käytännön harjoitteita.

Luento perustuu mm. lääkäri/psykoterapeutti Dietrich Klinghardtin (psykokinesiologia) ja psykiatri Harald Blånbergin (kinesiologia) tutkimuksiin sekä oman kokemukseni kautta syntyneeseen ymmärrykseen ja tietoisuuteen uuden ajan energioista ja lapsista, jotka kantavat tuota energiaa itsessään.

Haluatko oppia hoitamaan itseäsi energialääketieteen keinoin?

Sisältö: Kuinka opetella poistamaan energeettisiä tukoksia, vapauttamaan kehoon varastoitunutta kuormittavaa tunne-energiaa sekä muuttamaan negatiivisia alitajuisia uskomuksia kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeviksi.

Haluatko saada uutta ja perusteellista ymmärrystä elämääsi, korvata pelon luottamuksella, kärsimyksen ilolla, stressin läsnäololla, vaihtaa ahdistuksen olemisen keveyteen, toipua menetyksestä tai läheisen kuolemasta, löytää oman voiman sekä vapauden?

Luento henkisen kehityksen opeista – alitajuisista uskomuksista irtipäästämisestä, itsensä ja muiden armahtamisesta, toksisista tunne-energioista vapautumisesta, mielen voimasta, paranemisesta ja sielun kuolemattomuudesta.

Sisältö: Meditaatio apuna henkisessä kasvussa, oman mielen hallinnassa ja paranemisessa.

Sisältö: kuolema on siirtymistä tasolta toiselle, kuolemansiirtymäkokemuksia saattokodissa

Meediotilaisuudet

Yleisömeediotilaisuus pidetään ryhmälle. Meediotilaisuuksissa meedio välittää viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä sukulaisilta ja ystäviltä. Viestit on tarkoitettu kannustukseksi, lohdutukseksi ja opastukseksi. Osa läsnäolijoista saa henkilökohtaisen viestin. Jokainen voi kuitenkin tuntea hengen kosketuksen tilaisuuden aikana, saada voimia ja mahdollisesti myös itselleen näkemystä toisten viesteistä. Tilaisuus kestää yleensä n. 2 tuntia.

Pienmeediotilaisuus pidetään pienellä ryhmälle, max.8 hlöä. Tilaisuuden kesto on noin 1,5 tuntia.

Oletko kiinnostunut kehittämään henkistä herkkyyttäsi ja psyykkisiä kykyjäsi? Kaikille avoimissa harjoitteluilloissa keskustellaan ja tehdään harjoituksia, jotka tukevat omien intuitiivisten kykyjen käyttöön ottamista.

Jokainen meistä on saanut synnyinlahjana mediaalisia kykyjä, joita voi harjoittelemalla edelleen kehittää. Rakkaus luo sillan täältä tuonpuoleiseen. Omaksuttuaan perustiedot voi syventää omaa yhteyttä henkimaailmaan kokeneen ohjaajan opastuksella.

Elämässä ei tarvitse pelätä mitään, elämää on vain ymmärrettävä. On aika ymmärtää enemmän, jotta pelkäämme vähemmän. -Marie Curie, fyysikko ja kemisti, 1867-1934