Yhteydenotto

Care4You

Netta Nevantausta
Psykokinesiologi, voimavarakouluttaja
Stenbäckinkatu 3 lh 31, katutaso
00250 Helsinki
S-posti: netta.nevantausta@care4you.fi

Nettisivut: https://www.care4you.fi/
Facebook-sivut: https://www.facebook.com/Care4You-366145227358073/

Yhteydenotot sähköpostitse tai viereisellä lomakkeella.

Pidän erilaisia ihmisen henkiseen eheytymiseen, mielen voimaan, psyykkisen ja mediaalisen herkkyyden tunnistamiseen ja kehittämiseen keskittyviä kursseja sekä luentoja ryhmille. Yksityisasiakkaita otan vastaan hoitohuoneella Töölössä perjantaisin.

Sähköpostilistalleni voi liittyä tilaamalla kirjeen blogisivulta. Sähköpostin lukijana saat ilmaisen energiaoppaan sekä aina ensimmäisenä tietoa ajankohtaisista tilaisuuksista. Kirjoitusten tarkoitus on tukea matkaasi hyvään ja yhä merkityksellisempään elämään.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Yhteydenottolomake

  Tarjoan sinulle

  • Tietoa tunnetraumojen ja alitajuisten uskomusten vaikutuksesta terveyteen.
  • Käytännön keinoja voida paremmin ottaen huomioon niin ihmisen henkisyys kuin fyysisyys. Voit lukea lisää Keho, Mieli ja Henki linkkien alta.
  • Monipuolisia energiahoitoja (mm. Psykokinesiologia, energiakentän puhdistus, tunnekehon hoito, meridiaaniterapia, EFT, reiki, regressio, kanavointi)
  • ThetaHealing® menetelmän, jonka avulla voidaan poistaa henkisellä, fyysisellä ja emotionaalisella tasolla olevia esteitä ja alitajuisia negatiivisia uskomuksia, jotka vaikuttavat hyvinvointiisi. Korvaamalla rajoittavat uskomukset myönteisillä hyvinvointia edistävillä uskomuksilla, myös fyysinen keho reagoi myönteisesti palautumalla luonnolliseen terveeseen tilaan. Voit lukea Voit lukea Thetahealingista sekä hoidoista lisää etusivilta löytyvän ylätason otsikon Konsultaatiot -alta.
  • Mahdollisuutta tiedostaa mielen voiman, kiitollisuuden ja anteeksiannon tervehdyttävä vaikutus. Voit lukea lisää Keho, Mieli ja Henki linkkien alta.
  • Tukea selviytyä suruprosessista takaisin elämäniloon. Voit lukea lisää otsikon Kuolemattomuus -alta.